Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/compact-concepts.nl/public_html/compact-concepts.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/compact-concepts.nl/public_html/compact-concepts.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Flexibel (be) Leven. We worden flexibeler en het interieur verandert mee.

Home / Blogs / Flexibel (be) Leven. We worden flexibeler en het interieur verandert mee.
Flexibel (be) Leven. We worden flexibeler en het interieur verandert mee.

amadi hotelOnze visie: Flexibel be[leven]

Tegenwoordig kunnen we ook overal online. We werken daarom ook steeds vaker thuis en onze werkomgeving wordt omgekeerd ook steeds persoonlijker en onze muziek- en boekcollectie past in onze hand. De beleving van het begrip ruimte veranderd en grenzen tussen werk, vrije tijd en thuis vervagen.

Het vermogen van ons huis, ons interieur, om zich snel aan te kunnen passen aan onze activiteiten wordt belangrijker. Ook willen we slim omgaan met de schaarse vierkante meters en deze ruimte zo efficiënt mogelijk benutten.

Niet onbelangrijk is het kostenaspect: met name stedelijke vierkante meters zijn duur en de woningprijzen stijgen snel.  Ook het duurzaamheidsaspect is belangrijk: compact wonen en werken op minder vierkante meters, betekent een minder grote belasting voor het milieu. De ecologische voetafdruk wordt kleiner.

Andere Compact Living voordelen: weinig reistijd, alle kansen en faciliteiten van de stad op een overzichtelijke locatie waaruit netwerkmogelijkheden en saamhorigheid en dus ook sociale cohesie kunnen voortvloeien.

De vraag naar micro appartementen neemt toe. Steeds meer mensen en ook gezinnen willen liever in de stad blijven wonen. Voorbeelden van compacte stedelijke appartementen in ontwikkeling zijn: http://www.blackjackbsh.nl/impressie-blackjack.

https://www.vestiarotterdamstadswonen.nl/hoe-werkt-het/bedrijfsruimte/wonen-en-werken/

http://www.kliqwonen.nl/index.php#HeleArtikel
www.xsdeluxe.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *